Bumbu Cream 15% 0,7l (dárková tuba)

Likér Bumbu Cream představuje lahodné spojení rumu, koření a smetany. Jde o bohatý rumový krém s hlubokým, komplexním aroma s tóny chai, kokosu a skořice. Tato varianta pak zaujme luxusní bílou tubou se zlatým motivem Bumbu.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 11128
777 Kč
Bumbu Cream 15% 0,7l (dárková tuba)
Bumbu Cream 15% 0,7l (dárková tuba)
Dárkové balení
Pečlivé balení
Pečlivě zabaleno
99,8% úspěšnost doručení
Rychlé doručení
Rychlá expedice
Do 24 hodin na cestě
Skvělé ceny
Atraktivní ceny
Akce, slevy, výhodné balíčky

Likér Bumbu Cream představuje lahodné spojení rumu, koření a smetany. Jde o bohatý rumový krém s hlubokým, komplexním aroma s tóny chai, kokosu a skořice.

Rum pro tento likér byl vyroben ze šťávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikáské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu. Kombinace rumů z odlišných terroirů dodává rumu jedinečnou komplexitu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rumy & Elixíry
Objem: 700ml
Obsah alkoholu: 15% obj.
Země: Barbados

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rumy Bumbu pocházejí původně z ostrova Barbados (Bumbu XO vzniká převážně v Panamě). Právě na tomto ostrově údajně vznikl rum tak, jak jej dnes známe. Jistojistě se tam však nacházejí nejstarší palírny rumu na světě. Právě na jejich tradici navazuje Bumbu se svými špičkovými rumy a neskutečně jemným smetanovým likérem.

Základem je výjimečně jemná barbadoská voda filtrovaná přes vápencové masivy. Cukrová třtina je pečlivě vybírána od nejlepších světových dodavatelů tak, aby základ rum zůstal typicky tropický a všechny jeho aromatické vlastnosti vynikaly na maximum.

Bumbu je vyráběn v tradiční Barbadoské destilerii která funguje od roku 1893 a v provozu je tak již více než 120 let. Rum je vyráběn dvou fázovou kolonovu destilací a je tak zajištěna čistost a jemnost destilátu. Kvasinky používáné při fermentaci jsou specifickým tajemstvím destilerie, které je údajně střeženo již od roku 1840 - tedy déle, než je destilerie oficiálně v provozu.